ПрАТ «Томашгородський щебеневий завод»

Код за ЄДРПОУ: 01003414
Телефон: (0365) 2-63-19
e-mail: tomashcz@emitent.net.ua
Юридична адреса: 34240, Рівненська обл., Рокитнівський р-н, смт. Томашгород, вул. Поліська, 7
 
Дата розміщення: 25.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 26.04.2017
Кворум зборів** 97.53
Опис Порядок денний:
1. Про обрання лічильної комісії Загальних зборів Товариства.
2. Про обрання Голови та секретаря Загальних зборів Товариства.
3. Про звіт Наглядової ради Товариства про діяльність за 2016 рік.
4. Про звіт Виконавчого органу Товариства про діяльність за 2016 рік.
5. Про звіт Ревізійної комісії Товариства про діяльність за 2016 рік.
6. Про затвердження річного звіту Товариства за 2016 рік.
7. Про порядок розподілу прибутку (покриття збитків) Товариства за 2016 рік.
8. Про прийняття рішення за наслідками розгляду звітів Наглядової ради, виконавчого органу та Ревізійної комісії.
9. Про прийняття рішення про припинення повноважень членів Наглядової ради Товариства.
10. Про прийняття рішення про зміну типу Товариства з публічного на приватне.
11. Про внесення змін до Статуту Товариства шляхом затвердження його в новій редакції.
12. Про скасування дії Положень: "Про Загальні збори акціонерів Товариства", "Про Наглядову раду Товариства", "Про Ревізійну комісію Товариства", "Про Виконавчий орган Товариства", "Про посадових осіб органів управління Товариства".
13. Про затвердження Положення "Про Загальні збори акціонерів ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
14. Про затвердження Положення "Про Наглядову раду ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
15. Про затвердження Положення "Про Ревізійну комісію ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
16. Про затвердження Положення "Про Виконавчий орган ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
17. Про затвердження Положення "Про інформаційну політику ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
18. Про затвердження Кодексу корпоративного управління ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
19. Про прийняття рішення про обрання членів Наглядової ради ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
20. Про затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з членами Наглядової ради ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод", обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно-правових договорів з членами Наглядової ради ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
21. Про попереднє схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод" протягом одного року з дня проведення Загальних зборів.
22. Про схвалення значних правочинів.
23. Про затвердження умов оцінки та викупу акцій у акціонерів, які голосували "проти" прийняття рішення про прийняття рішення про зміну типу Товариства та "проти" прийняття рішення про схвалення значних правочинів.

Вирішили:
1. Обрати лічильну комісію у наступному складі:
Голова лічильної комісії - Стрілець Н.І.;
Член лічильної комісії - Козловець С.А.;
Член лічильної комісії - Кушнір О.В.
2. Затвердити Головою Зборів: Кушнір Ларису Леонідівну, а секретарем зборів Мартинюк Любов Павлівну.
3 Затвердити звіт Наглядової ради Товариства про діяльність у 2016 році.
4. Затвердити звіт Виконавчого органу Товариства за 2016 рік.
5. Затвердити звіт Ревізійної комісії Товариства за 2016 рік.
6. Затвердити річний звіт Товариства за 2016 рік.
7. Затвердити прибуток Товариства в сумі 51333 грн. (п?ятдесят одна тисяча триста тридцять три гривні 00 копійок) і направити його на розвиток виробництва. Дивіденди за 2016 рік в Товаристві не розподіляти та не виплачувати.
8. Визнати роботу Наглядової ради, виконавчого органу, Ревізійної комісії Товариства у 2016 році задовільною.
9. Припинити повноваження членів Наглядової ради у повному складі.
10. Змінити тип Товариства з Публічного акціонерного товариства на Приватне акціонерне товариство та затвердити назву Приватне акціонерне товариство "Томашгородський щебеневий завод".
11. 1. Внести зміни до Статуту Товариства, шляхом викладення його у новій редакції.
11.2. Уповноважити Голову та Секретаря Загальних зборів підписати Статут ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод", що затверджена Загальними зборами акціонерів.
11.3. Доручити Директору Товариства особисто або через представника на підставі доручення забезпечити державну реєстрацію Статуту ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
12. Скасувати дію Положень: "Про Загальні збори Товариства", "Про Наглядову раду Товариства", "Про Виконавчий орган Товариства", "Про Ревізійну комісію Товариства", "Про посадових осіб органів управління Товариства".
13. 1.Затвердити Положення "Про Загальні збори акціонерів ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
13.2. Надати повноваження Голові та Секретарю загальних зборів акціонерів на підписання Положення "Про Загальні збори акціонерів ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
14. 1.Затвердити Положення "Про Наглядову раду ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
14.2. Надати повноваження Голові та Секретарю загальних зборів акціонерів на підписання Положення "Про Наглядову раду ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
15.1. Затвердити Положення "Про Ревізійну комісію ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
15.2. Надати повноваження Голові та Секретарю загальних зборів акціонерів на підписання Положення "Про Ревізійну комісію ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
16.1. Затвердити Положення "Про Виконавчий орган ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
16.2. Надати повноваження Голові та Секретарю загальних зборів акціонерів на підписання Положення "Про Виконавчий орган ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
17.1. Затвердити Положення "Про інформаційну політику ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
17.2. Надати повноваження Голові та Секретарю загальних зборів акціонерів на підписання Положення "Про інформаційну політику ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
18.1. Затвердити Кодекс корпоративного управління ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
18.2. Надати повноваження Голові та Секретарю загальних зборів акціонерів на підписання Кодексу корпоративного управління ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
19. Обрати Наглядову раду ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод" строком на 3 (три) роки у складі 3 (трьох) членів, а саме:
- Ольховий Юрій Васильович (обраний як акціонер);
- Ткачук Роман Миколайович (обраний як акціонер);
- Хілуха Валерій Анатолійович (обраний як акціонер).
20.1. Затвердити умови цивільно-правових договорів з членами Наглядової ради Товариства на безоплатній основі, які укладатимуться з членами Наглядової ради ПрАТ "Томашгородський щебеневий завод".
20.2. Надати повноваження директору Товариства Бунечку В.В. на підписання цивільно-правових договорів, які будуть укладені з членами Наглядової ради.
21.Щодо вчинення значних правочинів, з приводу яких на момент проведення зборів невідомо чи будуть вчинятися Товариством протягом 2017 року вирішили схвалити вчинення Товариством у 2017 році і до моменту проведення у 2018 році наступних загальних зборів за рішенням Наглядової ради (без попереднього схвалення загальними зборами) значних правочинів: договорів поставки, купівлі-продажу, надання послуг, кредитних договорів, договорів позики, договорів застави майна Товариства, договорів поруки, договорів майнової поруки (в тому числі майном Товариства), договорів гарантії, договорів факторингу, договорів уступки прав вимоги (цесії), договорів іпотеки (в тому числі стосовно нерухомого майна Товариства), що перевищують 25% від вартості активів Товариства за даними останньої річної фінансової звітності складеної станом на 31.12.2016р.
22. Схвалити (затвердити) наступні правочини укладені Товариством у 2016 році, а саме: договорів поставки, купівлі-продажу, надання послуг, кредитних договорів, договорів позики, договорів застави майна Товариства, договорів поруки, договорів майнової поруки (в тому числі майном Товариства), договорів гарантії, договорів факторингу, договорів уступки прав вимоги (цесії), договорів іпотеки (в тому числі стосовно нерухомого майна Товариства).
23. 1. Затвердити наступний порядок викупу акцій у акціонерів Товариства, які проголосували "проти" прийняття Загальними зборами рішення про зміну типу Товариства з Публічного на Приватне та про схвалення значних правочинів:
а) Визначити строк викупу акцій у акціонерів, які проголосували "проти" прийняття Загальними зборами рішення про зміну типу Товариства та "проти" вчинення значних правочинів з 27.04.2017 по 26.05.2017 року включно.
б) Викуп акцій здійснюється на підставі договору купівлі-продажу акцій за ціною 3,20 грн. (три гривні двадцять копійок), яка дорівнює ринковій вартості акцій Товариства, що визначена Суб'єктом оціночної діяльності-Товариством з обмеженою відповідальністю "ЕКСПЕРТ-ІН" (сертифікат суб'єкта оціночної діяльності України № 17278/14 від 09.12.2014 року).
в) У строк з 27.04.2017 по 26.05.2017 включно, акціонери, які мають намір реалізувати своє право на обов'язковий викуп Товариством належних їм акцій повинні надати Товариству письмову вимогу про викуп акцій. Вимоги акціонерів надаються в робочі дні з 9.00 до 16.00 години (перерва з 12.00 до 13.00) за адресою: Рівненська область, Рокитнівський р-н, смт. Томашгород, вул Поліська, 7, кабінет приймальної. Направлення письмових вимог про викуп акцій засобами поштового зв'язку не передбачено. По закінченню зазначеного терміну викуп акцій у акціонерів не здійснюється.
г) Вимога про викуп акцій повинна містити в собі наступні обов'язкові дані:
прізвище, ім'я та по-батькові (для фізичних осіб) або найменування (для юридичних осіб);
місце проживання (для фізичних осіб) або місцезнаходження (для юридичних осіб);
кількість, тип та/або клас акцій, обов'язкового викупу яких вимагає акціонер;
банківські реквізити, згідно яких повинно бути здійснено перерахування грошових коштів за акції (номер поточного, особового або карточного рахунку, повне найменування банківської установи, МФО);
контактні телефони акціонера.
До вимоги про викуп обов'язково додаються:
виписка з рахунку в цінних паперах з вказаною кількістю належних акціонеру акцій;
копія паспорта;
копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера - для фізичних осіб;
копія свідоцтва про державну реєстрацію, статуту та документу, який підтверджує повноваження особи, що підписала вимогу про викуп - для юридичних осіб.
Вимога акціонера про викуп належних йому акцій повинна бути підписана акціонером або його уповноваженою особою (із наданням завірених у встановленому законодавством порядку документів, за якими такі повноваження передаються уповноваженій особі). В разі подання вимоги акціонером-фізичною особою особисто повинен бути пред'явлений паспорт.
д) Розрахунки за придбані Товариством акції здійснюються на підставі договорів купівлі-продажу акцій, які укладаються за підсумками прийняття вимог від акціонерів про викуп акцій. Грошові кошти, які підлягають оплаті Товариством на користь акціонера за викуплені акції, перераховуються згідно банківських реквізитів, наданих акціонером, протягом 30 (тридцяти) днів після отримання Товариством відповідної вимоги акціонера про викуп належних йому акцій. Розрахунки за акції в готівковій формі не допускаються. Договір купівлі-продажу акцій між Товариством та акціонером про викуп належних йому акцій укладається в письмовій формі шляхом його підписання сторонами.
Для укладення договору акціонер повинен звернутись до Товариства за місцезнаходженням Товариства: Рівненська область, Рокитнівський р-н, смт. Томашгород, вул Поліська, 7, кабінет приймальної в робочі дні з 9.00 - 16.00 години (перерва з 12.00-13.00), та мати при собі паспорт або інший документ, який посвідчує його особу, представник акціонера - додатково, відповідну довіреність, а посадова особа, яка діє від імені акціонера - юридичної особи без довіреності, додатково до документу, що посвідчує його особу, належним чином засвідчені копії документів, що посвідчують його повноваження.
2.Надати Директору Товариства повноваження на підписання договорів купівлі-продажу акцій Товариства з акціонерами, які голосували "проти" вчинення Товариством значних правочинів та "проти" рішення про зміну типу Товариства з публічного на приватне та звернулись до Товариства з письмовою вимогою про викуп належних їм акцій, а також всіх необхідних для здійснення зазначених правочинів документів.
По всім питанням порядку денного Рішення прийняте: "ЗА" - 3100459 голосів (100% присутніх на зборах). "ПРОТИ" - немає, "УТРИМАЛИСЬ" - немає, "НЕ ВРАХОВАНО" - немає.
Позачергові збори акціонерів не скликались та не проводились.
Пропозиції до переліку питань порядку денного не надходили.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.