ПрАТ «Томашгородський щебеневий завод»

Код за ЄДРПОУ: 01003414
Телефон: (0365) 2-63-19
e-mail: tomashcz@emitent.net.ua
Юридична адреса: 34240, Рівненська обл., Рокитнівський р-н, смт. Томашгород, вул. Поліська, 7
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
04.03.2011
91.6000000
На зборах розглядалися питання згiдно з порядком денним:
1. Прийняття рiшення з питань порядку проведення Загальних зборiв акцiонерiв. Обрання лiчильної комiсiї та затвердження її складу. Обрання Голови та Секретаря Загальних зборiв акцiонерiв Товариства.
Постановили: Покласти функцiї лiчильної комiсiї на зборах акцiонерiв на Iштванник Т.А. та Корiнь Р.П. Обрати головою зборiв Бунечка В.В., секретарем зборiв Якимець Є.М. Затвердити регламент зборiв.
Голосували: одноголосно.

2. Звiт виконавчого органу про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2010 рiк.
Постановили: Звiт директора про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2010 р. затвердити.
Голосували: одноголосно.

3. Звiт наглядової ради Товариства за 2010 рiк.
Постановили: Звiт голови наглядової ради за 2010 рiк затвердити.
Голосували: одноголосно.

4. Звiт та висновки Ревiзiйної комiсiї за результатами фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2010 рiк.
Постановили: Звiт та висновки Ревiзiйної комiсiї за результатами фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2010 рiк затвердити.
Голосували: одноголосно.

5. Затвердження рiчної фiнансової звiтностi та балансу Товариства за 2010 рiк.
Постановили: Баланс та звiт про фiнансовi результати Товариства за 2010 р. затвердити.
Голосували: одноголосно.

6. Порядок використання прибутку та покриття збиткiв Товариства.
Постановили: Покриття збиткiв провести за рахунок прибуткiв минулих перiодiв.
Голосували: одноголосно.

7.Про переведення випуску акцiй з документарної форми iснування у бездокументарну форму iснування та затвердження рiшення про дематерiалiзацiю.
Постановили: Перевести випуск акцiй Товариства з документарної у бездокументарну форму iснування та затвердити Рiшення про переведення випуску простих iменних акцiй, випущених у документарнiй формi, в бездокументарну форму iснування.
Голосували: одноголосно.

8. Про обрання депозитарiю та укладання договору на обслуговування випуску акцiй, що дематерiалiзуються, затвердження умов договору.
Постановли: Затвердити ВАТ "Нацiональний депозитарiй України" в якостi депозитарiю, який буде обслуговувати випуск акцiй ВАТ "Томашгородський щебеневий завод" та доручити Директору Товариства укласти договiв з ним.
Голосували: одноголосно.

9. Про обрання зберiгача та укладання договору про вiдкриття рахункiв у цiнних паперах власникам акцiй випуску, що дематерiалiзується, та затвердження умов договору.
Постановили: Затвердити для вiдкриття та обслуговування рахункiв у цiнних паперах ВАТ "Томашгородський щебеневий завод" зберiгачем ТОВ-фiрму "Рiвненський РКЦ" та доручити Директору Товариства укласти договiр та затвердити умови договру iз обраним зберiгачем.
Голосували: одноголосно.

10. Про припинення дiї договору на ведення реєстру з реєстратором та визначення дати припинення ведення реєстру.
Постановили: Припинити дiю договору з ТОВ-фiрма "Рiвненський РКЦ" на ведення реєстру № 140 вiд 29.12.1998 року та призначити дату закриття реєстру 31.05.2011 року. Припинити проведення операцiй в системi реєстру 20.05.2011 року.
Голосували: одноголосно.

11. Про визначення способу та тексту персонального повiдомлення акцiонерiв про дематерiалiзацiю випуску акцiй Товариства.
Постановили: Визначити спосiб повiдомлення акцiонерiв товариства про дематерiалiзацiю акцiй шляхом направлення простих листiв у визначеному Статутом Товариства порядку та затвердити текст повiдомлення про дематерiалiзацiю, який складено вiдповiдно до Положення про порядок переведення випуску iменних акцiй документарної форми iснування у бездокументарну форму iснування затвердженого рiшення Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку вiд 30.06.2000 року № 98 iз змiнами i доповненнями.
Голосували: одноголосно.

12. Про змiну найменування Товариства у зв'язку iз приведенням дiяльностi у вiдповiднiсть до ЗУ "Про акцiонернi товариства".
Постановили: Змiнити назву Вiдкрите акцiонерне товариство "Томашгородський щебеневий завод" на публiчне акцiонерне товариство "Томашгородський щебеневий завод".
Голосували: одноголосно.

13. Внесення змiн до Статуту Товариства шляхом викладення у новiй редакцiї у зв'язку з приведенням дiяльностi Товариства у вiдповiднiсть з вимогами ЗУ "Про акцiонернi товариства".
Постановили: Затвердити нову редакцiю Статуту Товариства. Доручити пiдписати нову редакцiю Статуту Директору Товариства Бунечку В.В. Доручити Директору Товариства Бунечку В.В. провести державну реєстрацiю Статуту.
Голосували: одноголосно.

14. Приведення внутрiшнiх документiв Товариства у вiдповiднiсть з вимогами ЗУ "Про акцiонернi товариства".
Постановили: Затвердити Положення "Про загальнi збори", "Про наглядову раду", "Про посадових осiб", "Про ревiзiйну комiсiю", "Про директора" у запропонованiй редакцiї. Доручити пiдписати новi редакцiї зазначених положень Головi та Секретарю зборiв.
Голосували: одноголосно.

15. Переобрання Наглядової рад, визначення кiлькiсного складу, обрання Голови Наглядової ради. Затвердження умов цивiльно-правових договорiв з членами Наглядової ради Товариства.
Постановили: Членами наглядової ради обрати: Ольхового Ю.В., Ольхового Б.Ю., Козак А.Ю., Головченко Г.А., Ткачук Р.М. Головою наглядової ради обрати Ольхового Ю.В. Доручити Директору Товариства Бунечку В.В. укласти з членами Наглядової ради цивiльно-правовi договори на безоплатнiй основi.
Голосували: "За" - 3106880 голосiв (99,94% присутнiх на зборах), "Проти" - немає, "Утримались" - 2000 голосiв (0,06% присутнiх на зборах).

16. Переобрання директора Товариства. Затвердження умов трудового договору з Директором Товариства.
Постановили: Пiдтвердити повноваження директора Товариства Бунечко В.В. на новий термiн. Доручити головi Наглядової ради Товариства укласти трудовий договiр з Директором Товариства.
Голосували: "За" - 3106880 голосiв (99,94% присутнiх на зборах), "Проти" - немає, "Утримались" - 2000 голосiв (0,06% присутнiх на зборах).

17. Переобрання Ревiзiйної комiсiї. Затвердження умов цивiльно-правового договору з Ревiзiйною комiсiєю.
Постановили: До складу ревiзiйної комiсiї обрати Яцутика М.А., Сахневич Я.Ф., Корiнь Р.П. Головою ревiзiйної комiсiї обрати Яцутика М.А.

Голосували: "За" - 3106880 голосiв (99,94% присутнiх на зборах), "Проти" - немає, "Утримались" - 2000 голосiв (0,06% присутнiх на зборах).

Перелiк питань порядку денного затверджувався виконавчим органом, додатковi пропозицiї не надходили. Позачерговi збори акцiонерiв не скликались. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.